jueves, 28 de abril de 2011

Maquinaria agrícola en una masía abandonada











En medio de una urbanización de un municipio del Vallès Occidental encontramos una gran masía, abandonada desde hace años, que poco a poco va perdiendo partes de la cubierta, lo que acelerará su deterioro mientras nadie hace nada por impedirlo.
Afortunadamente, que el acceso esté oculto por la maleza y su situación en medio de una zona con viviendas ha preservado toda esta maquinaría del saqueo voraz de los chatarreros clandestinos y demás vándalos.
Fotografías realizadas el 2-4-2011.

Enmig d'una urbanització d'un municipi del Vallès Occidental trobem una gran masia, abandonada des de fa anys, que a poc a poc va perdent parts de la coberta, la qual cosa accelerarà el seu deteriorament mentre ningú fa res per impedir-ho.
Afortunadament, que l'accés estigui ocult per la mala herba i la seva situació enmig d'una zona amb habitatges ha preservat tota aquesta maquinaria del saqueig voraç dels ferrovellers clandestins i altres vàndals.
Fotografias realitzades el 2-4-2011.


2 comentarios:

Albert dijo...

Hola Frank! Entenc que vulguis deixar en l'anonimat el nom i la ubicació d'aquesta masia. És un miracle que ningú hagi requisat el valor que conté al seu interior. Estic interessat en saber de quina urbanització estas parlant. He viscut en varies masies autogestionades i ara n'estic recercant alguna que estigui pel vallès. Més concretament de Terrassa. Et deixo el meu correu: albertmartinezboldu@gmail.com Si vols estem en contacte! El patrimoni s'ha de preservar. Gràcies!

Frank Gómez dijo...

Hola Albert,
En aquest moment la masia de la que fa referència aquest article porta un bon temps en procés de rehabilitació.