jueves, 28 de abril de 2011

Maquinaria agrícola en una masía abandonada











En medio de una urbanización de un municipio del Vallès Occidental encontramos una gran masía, abandonada desde hace años, que poco a poco va perdiendo partes de la cubierta, lo que acelerará su deterioro mientras nadie hace nada por impedirlo.
Afortunadamente, que el acceso esté oculto por la maleza y su situación en medio de una zona con viviendas ha preservado toda esta maquinaría del saqueo voraz de los chatarreros clandestinos y demás vándalos.
Fotografías realizadas el 2-4-2011.

Enmig d'una urbanització d'un municipi del Vallès Occidental trobem una gran masia, abandonada des de fa anys, que a poc a poc va perdent parts de la coberta, la qual cosa accelerarà el seu deteriorament mentre ningú fa res per impedir-ho.
Afortunadament, que l'accés estigui ocult per la mala herba i la seva situació enmig d'una zona amb habitatges ha preservat tota aquesta maquinaria del saqueig voraç dels ferrovellers clandestins i altres vàndals.
Fotografias realitzades el 2-4-2011.


Las harineras cordobesas


Desde aquí quiero haceros eco de un nuevo libro sobre patrimonio industrial del que Alberto Moreno y Yolanda López son autores, que trata el mundo harinero, concretamente en la provincia de Córdoba, donde hay una gran riqueza y diversidad tipológica. El prologuista de esta edición ha sido D. Julián Sobrino, Vicepresidente del TICCIH-España y de la Fundación Patrimonio Industrial de Andalucía. La publicación cuenta con la colaboración de Ayuntamientos locales y Fundaciones.

Des d'aquí vull fer-vos ressò d'un nou llibre sobre patrimoni industrial del que Alberto Moreno i Yolanda López son autors, que tracta el món fariner, concretament a la província de Còrdova, on hi ha una gran riquesa i diversitat tipològica. El pròleg d'aquesta edició ha estat a carrec de D. Julián Sobrino, Vicepresident del TICCIH-Espanya i de la Fundació Patrimoni Industrial d'Andalusia. La publicació compta amb la col·laboració d'Ajuntaments locals i Fundacions.